KW V2 Street Comfort Gevindundervogn til T5-T6-T6.1

kr. 18.889,00kr. 25.399,00

Her finder du en kvalitets sportsgevindundervogn bygget med lækre kvalitetsmaterialer, der sænker det den skal. Nemlig op til hele 60-140mm (afhængig af model /udstyr). Allerede fra papkassen åbnes får man fornemmelsen af, at der er tale om lækkert grej, fra de skinnende bilstein & AL-KO dæmpere, kombineret med pulverlakerede fjedre. Undervognen benytter sig af justering med “groft gevind” som kendt på de klassiske almindelig bilstein undervogne, hvor justering går som en leg.

SKU: KWV2COMFORT-T5/T6/T6.1-1Categories: , Tags: , , ,

Information om KW V2 Comfort Gevindundervogn til T5/T6/T6.1

Funktioner og Egenskaber

  1. Justerbar Dæmpning:
    • Rebound Justering: KW V2 Comfort tillader justering af rebound-dæmpning. Dette giver mulighed for at finjustere affjedringen, så man kan tilpasse bilen til forskellige kørselsforhold og personlige præferencer. Rebound-dæmpningen styrer, hvor hurtigt dæmperne vender tilbage til deres oprindelige position efter kompression, hvilket påvirker både komfort og køreegenskaber.
  2. Højdejusterbar:
    • KW V2 Comfort giver mulighed for trinløs højdejustering, hvilket betyder, at du kan sænke eller hæve køretøjet efter behov. Dette ikke kun forbedrer bilens udseende, men det kan også forbedre aerodynamik og køreegenskaber.
  3. Fremragende Kvalitet:
    • KW er kendt for sin høje kvalitetsstandard, og V2 Comfort er ingen undtagelse. Den er fremstillet med rustfrit stål “inox-line” teknologi, hvilket sikrer lang levetid og høj modstandsdygtighed over for korrosion.
  4. Komfortabel Køreoplevelse:
    • Denne undervogn er designet med fokus på at maksimere kørekomforten. Den bløde affjedring og de justerbare støddæmpere hjælper med at absorbere stød fra vejen, hvilket resulterer i en glattere kørsel.
  5. Sporty Køreegenskaber:
    • Trods sin komfortorienterede opsætning giver KW V2 Comfort stadig en sporty og responsiv køreoplevelse. Det betyder, at du kan nyde både komfort og dynamik, uanset om du kører på motorvejen eller i byen.
  6. TÜV Godkendt:
    • KW V2 Comfort er TÜV-godkendt, hvilket betyder, at den opfylder strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Dette sikrer, at du får en pålidelig og sikker løsning til din bil.
  7. Design og Konstruktion:
    • KW V2 Comfort er designet med en unik kombination af avancerede materialer og teknologi. Den har en monoblok konstruktion, som forbedrer stivheden og reducerer vægten, hvilket bidrager til forbedrede køreegenskaber og effektivitet.

Undervogns type: T5/T6/T6.1

TÜV Godkendelse: Ja

Leverings Tid: Forventet leveringstid: 4-10 arbejdsdage. Såfremt sættet er i restordre, vil de blive kontaktet.

Producent: KW Suspension

Tag:
Vægt 20 kg
Aktiv undervogn:

,

Undervognstype

,

Montering

,

Varen passer med disse biler

Bilmærke Bilmodel Type & Årgang Motor Variant
Bilmærke Bilmodel Type & Årgang Motor Variant
Vi er ved at hente listen med køretøjer som denne vare passer på... det kan godt tage noget tid..