APR – indsugning Audi S4/S5 3.0 TFSI

kr. 6.399,00kr. 13.899,00

APR’s indsugning til Audi S4 & S5 B9 øger luftgennemstrømningen med 31%, reducerer tryktab og forbedrer turboladerens respons.

Vælg mellem plast PEX eller carbon materiale, der begge giver øget kraft og forbedret motorlyd. Det komplette system inkluderer alt fra indsugning til Turbo Inlets og sikrer optimal ydeevne. Systemet er TÜV-godkendt med Streetpoint Stage1 TÜV pakken og tilbyder en betydelig præstationsforbedring sammenlignet med standardindsugningen.

APR’s carbon eller plast PEX indsugning til Audi S4 & S5 B9 er det ultimative opgraderingssæt til din bil.
Med dette komplette indsugningssystem kan du opnå op til 31% bedre luftgennemstrømning sammenlignet med standardindsugningen.
Systemet reducerer tryktabet ved Turbo Inlets, hvilket resulterer i forbedret turboladerrespons og øget motorydelse. Det inkluderer alt fra en specialdesignet indgangskappe til Turbo Inlets, hvilket eliminerer de begrænsninger, der typisk findes i standardkomponenterne.

Indsugningen er designet med en 4″ luftfilterudgang og et massivt 7″ x 7″ filter, der sikrer en jævn og konstant luftstrøm til motoren. Dette reducerer ikke kun trykfald, men optimerer også den samlede luftgennemstrømning, hvilket bidrager til øget kraft og bedre præstation. Systemet leverer også en forbedret motorlyd, der er sporty uden at være overvældende.

Materialevalget spiller en væsentlig rolle i systemets effektivitet. PEX-materialet giver mulighed for tyndere rørvægge, hvilket øger den indvendige diameter og dermed luftgennemstrømningen. Alternativt kan du vælge en komplet carbonversion, som kombinerer letvægt med evnen til at forme komplekse, aerodynamiske designs.
Carbon varianten er ideel til dem, der søger både præstationsforbedringer og en visuel opgradering under motorhjelmen.

Installationen er designet til at være enkel og kræver ingen større ændringer af bilens eksisterende systemer. Systemet er også TÜV-godkendt, når det anvendes sammen med Streetpoint Stage1 TÜV pakken, hvilket gør det fuldt lovligt til brug på offentlig vej.

Specifikationer:

  • Luftgennemstrømning: Op til 31% forbedring
  • Filterstørrelse: 7″ x 7″
  • Materiale: PEX eller Carbon
  • Ydelsesforbedring: Op til +19 HK og +27 Nm (med Streetpoint Stage1 pakke)
  • Indsugningsdesign: Komplet system fra indgangskappe til Turbo Inlets
  • Godkendelse: TÜV-godkendt med Streetpoint Stage1 TÜV Pakke
  • Installation: Plug-and-play, ingen større modifikationer nødvendig

Samlet set er APR’s indsugningssystem til Audi S4 & S5 B9 en nødvendighed for enhver entusiast, der ønsker at maksimere deres bils ydeevne, samtidig med at motorens æstetik forbedres. Det giver ikke kun øget effekt og respons, men sikrer også, at din bil leverer toppræstationer under alle forhold.

Information

Forventet leveringstid: 4-10 arbejdsdage. Såfremt sættet er i restordre, vil de blive kontaktet.

TÜV Godkendt?: Ja dog kun i forbindelse med Streetpoint Stage1 TÜV Tuning.

Vejl monteringstid: 1 timer

Vægt 8 kg
Materiale Valg

Carbon, PEX Plast

Varen passer med disse biler

Bilmærke Bilmodel Type & Årgang Motor Variant
Bilmærke Bilmodel Type & Årgang Motor Variant
Vi er ved at hente listen med køretøjer som denne vare passer på... det kan godt tage noget tid..