Eibach Sportline “Sportkomfort” – 40/40mm til Polo AW

kr. 3.000,00

Eibach Sportline “Sportkomfort” sænkningsfjedre til Volkswagen Polo AW giver en markant sænkning på 40 mm foran og bagtil, hvilket resulterer i et aggressivt, sporty look og bedre køredynamik. Sættet strammer undervognen op og giver forbedret stabilitet og vejgreb uden at gå væsentligt på kompromis med komforten. Eibach Sportline fjedrene er TÜV-certificerede og fremstillet med tysk præcision for at sikre høj kvalitet og pålidelighed.

SKU: Eibach-Polo-AW-Pro-1Categories: , ,

Eibach Sportline “Sportkomfort” sænkningsfjedre til Volkswagen Polo AW er det optimale valg for bilejere, der ønsker en mere markant sænkning og forbedret køredynamik. Med en sænkning på 40 mm både foran og bagtil får din Polo et endnu mere aggressivt og sportsligt udseende i forhold til Eibach Pro, samtidig med at undervognen strammes op for en mere dynamisk og præcis kørestil.

Disse fjedre er designet til at give en lavere tyngdepunkt, hvilket resulterer i bedre vejgreb, mindre krængning i sving og forbedret stabilitet ved højere hastigheder. Med Eibach Sportline kan du forvente en mere sportslig køreoplevelse, uden at det går for meget ud over komforten. Denne balance mellem sport og komfort gør Eibach Sportline ideel til bilejere, der ønsker at forbedre både præstation og stil på deres Polo AW.

Sænkningsfjedrene er fremstillet med Eibachs velkendte tyske kvalitet og præcision, hvilket sikrer pålidelighed og lang levetid. Den forventede sænkning på 40 mm giver din bil et lavere og mere aggressivt look, der virkelig får din Polo til at skille sig ud. Fjedrene er TÜV-certificerede, hvilket betyder, at de lever op til strenge sikkerheds- og kvalitetskrav, så du kan køre med ro i sindet.

Installationen er enkel og kompatibel med din Polo AW, hvilket sikrer en hurtig og problemfri opgradering af undervognen. Forventet leveringstid er mellem 4 og 10 arbejdsdage, og hvis sættet skulle være i restordre, vil du blive kontaktet direkte.

Vægt 10 kg

Varen passer med disse biler

Bilmærke Bilmodel Type & Årgang Motor Variant
Bilmærke Bilmodel Type & Årgang Motor Variant
Vi er ved at hente listen med køretøjer som denne vare passer på... det kan godt tage noget tid..